HUB BİCYCLE & COFFEE SHOP

Herkese tekrardan ''HUB BİCYCLE & COFFEE SHOP'' tan merhaba.Uzun zamandır gelmek istediğim nihayetinde iyi ki gelmiştim dediğim bu yer hakkında söylemek istediklerim var :)

İlk bisiklet kazamı (dört tekerlekli bisikletten iki tekerlekliye geçtiğimde komşularımızın arabalarını çizerek bir süre ilerleyip düşmüştüm.) bana gülümseterek hatırlatan bu mekan hem bisiklet severlere hem de kahve, cheesecake, tatlı sevenlere direkt hitap ediyor.İsmini ''birleşme ve hareket noktası'' anlamına gelen HUB' tan alan bu yer bisiklet severler ile kahve severleri çok güzel bir noktada birleştiriyor.

İster buraya gelip bisikletler ile ilgili bilgi alabilir, ister bisiklet kiralayabilir, bisikletinizin tamir ve bakımını yaptırabilir ve bisikletinize aksesuar alabilirsiniz.Hatta burada kullanılmış bisikletinizi ve parçalarını satabilir veya takas edebilirsiniz.

Tüm bu imkanların yanında kahveye olan sevgilerini özel karışımlar, titizlikle ve güler yüzle müşterilerine çok güzel bir şekilde sunduklarının garantisini verebilirim.
Kahvelerine gösterdikleri özeni aynı şekilde yiyeceklerinde özellikle doğal, iyi tarım ürünleri kullanarak dikkat ediyorlar.
Ve son olarak burada gelip rahatlıkla ders çalışabilir, kitap okuyabilirsiniz.(Dikkat! Hafta içi bu daha mümkün.) 




HUB BİCYCLE&COFFEE SHOP
Adres:Cengiz Topel Cad. Yıldız Apt. No:48/E Karşıyaka/İzmir






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KARGACIK KOYU, ÖZDERE / İZMİR 🌞 ⛱

DENİZ YILDIZI PLAJI / DEMİRCİLİ KÖYÜ, URLA

SEAL BEACH / KARABURUN - AYIBALIĞI KOYU

İZMİR'DE KAMP YERİ ÖNERİLERİ : DOLUNGAZ KOYU / KARABURUN